Stort tack till alla er som medverkade i 2015:års Julsång i City!

Stort tack till alla er som medverkade i 2015:års Julsång i City!

Det är lika roligt varje år att vara arrangör av Julsång i City.                                                        Detta beror på två saker:  Ni som medverkar ställer så helhjärtat upp på detta arrangemang. Vi som står i ledningen för Julsång i City har det stora problemet att så många körer och musiker vill vara med att vi måste gallra. Det är på ett sätt svårt men samtidigt väldigt spännande att ha mycket att välja på. Folk kommer i tusental och fortsätter att göra så år efter år.

En gång i tiden, för snart femtio år sedan, var Julsång i City ”ensamt på banan”, inte bara i Göteborg utan i hela landet. Numera finns det sångkvällar i advent och jul i varenda församling. Kyrkorna är fyllda och ändå samlar vi fullt hus. Underbart och tacksamt! När ni nu planerar hösten 2016 är det bra att redan nu skriva in att Julsång i City blir den 20 och 21 december. Då blir det också 50:årsjubileum. Vem vet hur detta kommer att ta sig ut, men tills dess Många hälsningar från arbetsgruppen Julsång i City.

Göteborg den 31 januari 2016

Bo Eek Petter Ekberg Anne Johansson Ann-Marie Rydberg

PS Kollekten blev strax över 125.000 kr. Dessutom en massa SMS, bankgiro, plusgiro och numera också Swish.

Skildu eftir svar

Netfang þitt verður ekki birt. Nauðsynlegir reitir eru merktir *